Notö jenkkisänky

160x200

Väri: 

Useita verhoiluvaihtoehtoja.

Mittatiedot:

Mitat: 160*200 cm, korkeus 71 cm 11 cm jalalla.

Kuvaus:

Sjöholm tuo luksusta arkeen. Muhkea ja korkea NOTÖ jenkkisänky koostuu useista eri patjakerroksista ja jousituksista (alapatja, välipatja ja petauspatja) jotka muodostavat yhdessä korkeatasoisen vuodekokonaisuuden.

Vuoteessa on 3-kerroksinen jousirakenne ja paksu Supersoft- petauspatja jotka antavat täydellisen mukavuuden tunteen. Viiteen osaan jaettu vyöhykejousisto takaa maksimaalisen  tuen sekä painopisteen tasaisen jakautumisen vuoteen ollessa kuitenkin pehmeä ja miellyttävä hartioille. Hengittävistä ja erittäin laadukkaista materiaaleista valmistettujen kerrosten ansiosta ilma vaihtuu luonnollisesti ja tehokkaasti. Myös vuodekehikko on valmistettu käsittelemättömästä puusta joka antaa ilman virrata vapaasti runkopatjan läpi. NÖTÖ Soveltuu kaikenkokoisille käyttäjille sillä patjoissa on mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon. Leveydet 160, 180, 200cm. Verhoilu laadukkaalla Jersey-kankaalla. Verhoilu ja jalat valittavissa.

NÖTÖ Viisivyöhykkeinen pussijousisto antaa täydellisen tuen 

• 3- kerroksinen jousirakenne
• Paksu pehmeä Supersoft- petauspatja
• Viisivyöhykkeinen jousisto tukee oikeista paikoista (hartiat, ristiselkä, lantio)
• Patjoissa mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon

Pääty ja penkki myydään erikseen. Notö pääty 180x115cm 824,- , penkki 1023,-

Tekniset tiedot

Kestävä massiivinen puurunko. Alarungossa korkea pussijousisto, päällä kerros vaahtomuovia. Välipatjassa korkea pussijousisto, jonka päällä kerrokset mini- ja mikropussijousia. Päällimmäisenä kerros vaahtomuovia. Sijauspatjan sisuksena Super Soft vaahtomuovi, verhoiltu laadukkaalla Jersey-kankaalla. Patjojen jousistot koteloitu kestävällä vaahtomuovilla joka antaa vuoteelle tukevuutta. Useita jalkavaihtoehtoja valintasi mukaan, jalat sisältyvät hintaan. Jousisto- ja runkotakuu 25 vuotta.

Toimittajat

 

 

Ajankohtaista/linkit

Yhteystiedot

Rovaniemen Kaluste Varrio

  • Suosiolantie 8, 96320 ROVANIEMI
  • Puh: 020 776 9540
  • Aukioloajat: Arkisin 10.00-18.00, La 10.00-15.00
  • Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Web